10 WEEK CHANGE- verkkovalmennus

 • 10 viikon verkkovalmennus, jossa keskitytään saavuttamaan pysyviä tuloksia.
 • Aloita matka kohti terveellisempää elämäntapaa, sporttisempaa kroppaa ja energistä oloa!
 • Lähde mukaan nyt ja näe tuloksia vielä tänä talvena!

10 WEEK CHANGE- valmennuksen hinta on 99€

KASSALLE

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat muuttaa elämäntapasi pysyvästi terveellisemmiksi, muokata kroppaa urheilullisemmaksi ja saada itsevarman olon.

Moi! Olen Alisa, personal trainer ja fitness-urheilija.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin; saamaan vahvan ja hyvinvoivan kropan ja oppimaan syömään tavalla, joka palvelee kaikkia tavoitteitasi - myös pitkällä aikavälillä. Samalla saat myös roimasti lisää itseluottamusta, kun näet oman työsi konkreettiset tulokset.

Jos haluat elää terveellisemmin, treenata monipuolisesti ja voida hyvin ja olet kyllästynyt kaikenlaiseen ylimääräiseen kikkailuun, 10 WEEK CHANGE on sinua varten.

Tämä valmennuskokonaisuus tarjoaa sinulle avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen.

Valmennuksessa opit treenaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti. Näet, miten syömällä ennen kaikkea tarpeeksi ja hyvälaatuista ruokaa optimoit kehityksesi. Lisäksi opit myös levon ja kehonhuollon tärkeyden prosessissa ja taklaat mahdolliset ulkoiset paineet, jotka ovat aiemmin estäneet sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Valmennus kestää 10 viikkoa. Kun lähdet mukaan, olet jo yhden askeleen lähempänä energistä oloa ja unelmakroppaasi. Voit unohtaa kitudieetit ja salilla hääräämisen kuutena päivänä viikossa ja keskittyä olennaisiin asioihin, jotka tuovat näkyviä ja ennen kaikkea pysyviä muutoksia!

Oletko valmis viimein panostamaan täysillä kaikkein tärkeimpään henkilöön elämässäsi, omaan itseesi?

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, sopii valmennus juuri sinulle:

 • Olet kyllästynyt pikadieetteihin ja jojoiluun ja haluat vihdoin saavuttaa pysyviä tuloksia.
 • Haluat polttaa rasvaa ja lisätä lihasmassaa, sekä muokata kehoasi tehokkaasti unelmoimaasi suuntaan, mutta et saa tehtyä sitä yksin vaan kaipaat ammattilaisen apua.
 • Haluaisit alkaa treenaamaan säännöllisesti ja haluaisit syödä tavalla joka tukee treeniä ja hyvinvointia.
 • Haluat selkeyttä ja yksinkertaisuutta siihen valtavaan tiedonpaljouteen mitä treenistä ja ravinnosta on saatavilla.
 • Et ole tyytyväinen tämän hetkiseen lihaskuntoosi, kehonhallintaan tai liikkuvuuteen, ja haluat asiaan muutoksen.
 • Joudut miettimään usein mitä söisit, mitä ostaisit kaupasta, mitä tekisit ruoaksi tai ottaisit evääksi.
 • Olet yrittänyt aikaisemmin aloittaa liikkumiseen, mutta et ole saanut sitä tehtyä tai se on aina jäänyt alkuinnostuksen jälkeen.

10 WEEK CHANGE valmennuksessa keskitytään hyvinvointiin. Tämä valmennus on juuri sinulle, jos tunnet olevasi hukassa toinen toistaan hienommilta kuulostavien valmennuksien ja kuurien viidakossa tai et saa itseäsi motivoitua liikkumaan ja syömään terveellisesti.

Olet ehkä jo hyvänpäivän tuttu lähisalisi kanssa, muttet silti oikein tiedä mitä siellä pitäisi oikeasti tehdä, jotta saisit näkyviä tuloksia aikaan. Syöt suurimman osan ajasta niin sanotusti "oikein", muttet silti ihan vielä ole saanut koostettua itsellesi toimivaa ruokavaliota.

Tässä valmennuksessa korjataan nuo asiat. Opit tekemään itsenäisesti yksinkertaiset harjoittelusarjat, jotka innostavat käymään salilla ja tuovat tuloksia. Sama koskee ruokavaliota, joka perustuu helppoon kotiruokaan.

Valmennuksen tarkoituksena ei ole pelkästään polttaa rasvaa ja tehdä kehostasi muodokas, vaan myös keskittyä luomaan lisää itsevarmuutta, löytämään itselle tärkeät syyt treenaamiselle ja ennen kaikkea voida hyvin.

Minulla ei ollut mitään mielikuvia millainen valmennus voisi olla. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tällaiseen osallistuin, mutta sen voin sanoa että todellakin kannatti. Tiputin painoa valmennuksen aikana 7-8kg ja vaatekoko pieneni yhdellä, ja joissakin vaatteissa jopa kahdella koolla. Notkoselästä johtuvat kivut ovat myös hävinneet kokonaan. Opin myös syömään terveellisesti ja minulle sopivalla tavalla. Myös treenaamisesta tuli osa arkea.


Erityisesti pidin ruokaohjeesta, sitä oli helppo noudattaa ja oli helppo keksiä erilaisia variaatioita syömiseen. Myös treenit oli todella mukavia ja oli kiva kun ohjelma vaihtui puolivälissä. Kehitysehdotuksia ei kauheasti tule mieleen. Suosittelisin todellakin valmennusta kaikille! Olen itse enemmän kuin tyytyväinen että tähän otin osaa. Voisin sanoa että tämä oli tämän vuoden paras juttu minulle, vaikka vuotta ei ole vielä edes kulunut puoliakaan.


Nano

Valmennus vastasi aika pitkälti mielikuviani ja ruokavalio yllätti erittäin positiivisesti. Saavutin erinomaiset tulokset. Treeneistä palautui hyvin, ei turhaa hifistelyä ja nopeat, mutta tehokkaat treenit. Suosittelisin ehdottomasti muillekin ja olenkin jo suositellut. Mietin jopa mitä seuraavaksi haluan sinun tarjonnasta.

Vilma

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • 10 viikon valmennuksen, jonka aikana parannat kuntoasi, saat lisää voimaa ja muotoja.
 • Tehokkaan ja monipuolisen treeniohjelman, joka vaihtuu valmennuksen puolivälissä.
 • Tarkat ohjeet videomuodossa eri liikesarjoihin, jotta opit treenaamaan oikein ja saat parhaat mahdolliset tulokset.
 • Monipuolisen ja helposti noudatettavan ruokavalion. Myös vegaanit huomioitu.
 • Selkeät ohjeet kehonhuoltoon, joilla tehostat palautumistasi entisestään.
 • Herkullisia ja kiireiseen arkeen sopivia reseptejä.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Saat pitää kaikki valmennuksen materiaalit vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten voit kerrata niitä ja hyödyntää myös myöhemmin.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi!
 • Valmennuksen tuloksena hyvinvoivan ja vahvan kehon, energisen olon ja tyytyväisyydentunteen saavuttaessasi tavoitteesi.

Suunnittelin valmennuksen niin, että pysyt varmasti kärryillä joka hetki. Sinun ei siis tarvitse panikoida, että tahti on liian kova tai jos kerran tai kaksi tulee esteitä niin heti tippuisi kärryiltä.

Tärkeintä on, että nautit tekemisestä, vaikka se ei joka hetki olisi helppoa. Valmennuksessa tähdätään nimenomaan pysyvään hyvään oloon, eikä turvauduta nopeisiin pikakuureihin. Treenaamista helpottaa se, että lähdet mukaan valmennukseen ja pääset näin seuraamaan valmiiksi suunniteltua polkua kohti tavoitteitasi!

Olen aina ollut ylipainoinen, niin sanottu ikuinen laihduttaja. Halusin viimein onnistua pudottamaan painoani pysyvästi ja siksi otin yhteyttä Alisaan.

Alisan valmennuksessa olen saanut takaisin liikunnan ilon, sekä oppinut syömään terveellisesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Valmennuksen aloitettuani oloni on parantunut huomattavasti.

Alisa on valmentajana ihanan positiivinen ja motivoiva; kun itseltä meinaa into loppua, niin Alisa auttaa jaksamaan ja innostumaan uudelleen! Alisan valmennettavana on myös helppo olla ja valmennus oli helppo sovittaa osaksi omaa arkea.

Bettina, 23 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Varaa paikkasi nyt sillä valmennus alkaa pian. Ryhdy tekemään tavoitteistasi totta vielä tänä syksynä!

Hinta valmennukselle on 99€

Kyllä, haluan aloittaa matkan kohti tehokasta treeniä, selkeitä ruokarutiineja ja pysyvää hyvää oloa!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

10 viikkoa - mitä silloin tehdään? Tässä valmennuksen sisältö viikko kerrallaan.

 • VIIKKO 1: Näin saat vahvan ja hyvinvoivan kehon.
 • VIIKKO 2: Lisää arkiaktiivisuutta ja hyötyliikuntaa päiviisi pysyvien tulosten saavuttamiseksi.
 • VIIKKO 3: Kehonhuolto ja uni.
 • VIIKKO 4: Motivaatio ja treenirutiini.
 • VIIKKO 5: Herkuttelu ja lisäravinteet.
 • VIIKKO 6: Uusi treeniohjelma.
 • VIIKKO 7: Sosiaalinen media ja mielikuvaharjoittelu.
 • VIIKKO 8: Tasapaino, elämänhallinta, kokonaisvaltainen hyvinvointi.
 • VIIKKO 9: Kuinka jatkaa syömistä valmennuksen jälkeen, jotta tulokset säilyvät?
 • VIIKKO 10: Kuinka jatkaa treenaamista valmennuksen jälkeen, jotta tulokset säilyvät?
 • BONUSVIIKKO

Vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin:

 • q-iconTarvitseeko minun ostaa jonkinlaisia erikoistarvikkeita valmennuksen salitreenejä varten?

  Ei tarvitse. Treeneissä keskitytään tiukasti perusasioihin, ja ihan tavalliset saleilta löytyvät välineet riittävät mainiosti. Et tarvitse esimerkiksi kuminauhoja tai muuta sellaista.

 • q-iconOlen syönyt jo pitkään tiukan ruokavalion mukaan, mutta tuloksia ei tule. Pelkään lisätä ruoan määrää, etten lihoisi. Huomioidaanko tämä kurssilla?

  Tottakai. Valmennuksen ruokavaliolla et joudu kituuttamaan, vaan syöt tasaisesti sekä tarvittavan määrän hyvää ja ravinteikasta perusruokaa, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi ja tukee treeniä.

 • q-iconJos kohtaan haasteita valmennuksen aikana, mistä saan apua?

  Alisan saa kiinni valmennuksen aikana sähköpostitse asiakaspalvelun kautta tai Instagramissa @alisakyheroinen, joten et jää yksin kysymystesi kanssa. 

 • q-iconOlen pyrkinyt syömään vain vähän lihaa viime aikoina. Otetaanko tämä huomioon valmennuksessa?

  Kyllä otetaan, ruokavaliot huomioivat yleisimmät erityisruokavaliot, kuten vegaanit.

 • q-iconJoudunko ostamaan kurssia varten suuren määrän erilaisia lisäravinteita ja vitamiineja?

  Et joudu. Opetamme kurssilla perusasiat yleisimmin käytetyistä lisäravinteista, joita voit halutessasi lisätä ruokavalioosi kurssin aikana ja sen jälkeen.

 • q-iconOlen aina ollut huono nukkumaan. Pelkään, etten palaudu riittävästi valmennuksen treeneistä unenpuutteen vuoksi. Kannattaako minun silti osallistua?

  Kannattaa ehdottomasti. Saat kurssilla Alisan helpot täsmävinkit unenlaadun parantamiseen sekä rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa.

 • q-iconOlen treenannut salilla ennenkin, mutta pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Toki. Alisa näyttää valmennusmateriaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta osallistujat saavat parhaan hyödyn irti ohjelmasta.

Oletko valmis tekemään päätöksen? Hienoa, klikkaa nappia ja muokkaa elämäntavoistasi terveellisemmät, tee olosta energinen ja kehosta vahva ja hyvinvoiva.

Kyllä, olen valmis ja tartun tarjoukseen nyt!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit lähettää viestiä osoitteeseen alisa.kyheroinen@gmail.com tai Instagramissa @alisakyheroinen.

Nähdään valmennuksessa!