Moikka! Tässä tietoa minusta...

Olen siis Alisa Kyheröinen, personal trainer ja valmentaja. Autan naisia saamaan muodokkaan ja kiinteän kehon, energisemmän olon ja tyytyväisyyden tunteen, kun saavuttaa tavoitteet.

Ymmärrän hyvin mitä monet naiset ajattelevat sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta.

Ennen kuin kouluttauduin personal traineriksi olin itse samassa tilanteessa, missä monet ovat nyt. Hukkasin aikaa, kun en selvittänyt mitä OIKEASTI kannattaa tehdä. Tein paljon turhia tai huonoja asioita, koska en tiennyt mitä tehdä.

Hain itse netistä tietoa, mutta tietoa oli niin paljon ettei voinut tietää mikä on oikein ja mikä väärin ja mikä sopisi juuri minulle. Sieltä on helppoa valita palasia, jotka näyttävät hyvältä mutta eivät juuri tuo mitään tuloksia.

Tavoittelin lihasmassaa, rasvanpolttoa ja timmimpää kroppaa, mutta en tiennyt mitä oikeasti pitäisi tehdä, jotta sellaisen saavuttaisin. Liikuin liikaa ja söin liian vähän. Nyt tiedän, että syömistä ei tarvitse pelätä sillä riittävän ravinnonsaannin merkitys kehon muokkaamisessa on todella suuri, eteenkin jos tavoitellaan lihasmassan kasvua.

Lopulta palkkasin itselleni valmentajan, joka pystyi auttamaan minua. Toivoin, että olisin sen tehnyt aikaisemmin, koska vasta sitten aloin kehittymään.

Aloin luomaan erilaisia valmennuksia , jotta sinulla olisi mahdollisuus saada tuloksia halvemmalla ja nopeammin, ilman että teet vuosia asioita väärin.

Lähde mukaan, jos olet valmis haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja muokkaamaan kehoasi.

- Alisa

Haluatko saada muodokkaan ja kiinteän kehon, energisemmän olon ja tyytyväisyyden tunteen, kun saavutat tavoitteesi?

Klikkaa nappia, jätä sähköpostiosoitteesi ja kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksista, kirjoituksista ja vinkeistä.

KYLLÄ, HALUAN SAADA!

privacy En jaa tietojasi tai lähetä spämmiä.