Kiinteä ja muodokas -verkkovalmennus

Haluatko roimasti lisää itsevarmuutta, oppia treenaamaan tehokkaasti ja tuloksista nauttien, sekä syömään kituuttamatta?

 • Lähde mukaan valmennukseen, jonka on käynyt jo yli 170 kaltaistasi naista.
 • Osallistu tänään ja varmista, että löydät nautinnon treenaamiseen ja näet tuloksia vielä tänä syksynä.
 • Tartu tarjoukseen heti, kampanjahinta voimassa sunnuntaihin asti! Sen jälkeen hinta nousee.

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat aloittaa tuloksellisen treenaamisen ja rakentaa omasta vartalosta muodokkaan ja olosta itsevarman.

Moi! Olen Alisa, personal trainer ja fitness-urheilija.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin; saamaan vahvan ja kiinteän kropan ja oppimaan syömään tavalla, joka palvelee kaikkia tavoitteitasi - myös pitkällä aikavälillä. Samalla saat myös roimasti lisää itseluottamusta, kun näet oman työsi konkreettiset tulokset.

Jos haluat kiinteämmän ja muodokkaamman kropan ja olet kyllästynyt kaikenlaiseen ylimääräiseen kikkailuun sitä tavoitellessasi, hyödyt varmasti Kiinteä ja muodokas -valmennuksesta.

Valmennuksessa opit miten tehokasta perusliikkeisiin keskittyvä salitreeni on, ja miten syömällä ennen kaikkea tarpeeksi ja hyvälaatuista ruokaa optimoit kehityksesi. Näet myös levon ja kehonhuollon tärkeyden prosessissa ja opit taklaamaan mahdolliset ulkoiset paineet, jotka ovat aiemmin estäneet sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Valmennus kestää 8 viikkoa. Kun lähdet mukaan, olet jo yhden askeleen lähempänä unelmakroppaasi. Voit unohtaa kitudieetit ja salilla hääräämisen kuutena päivänä viikossa ja keskittyä olennaisiin asioihin, jotka tuovat näkyviä muutoksia!

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos tunnet olevasi hukassa toinen toistaan hienommilta kuulostavien valmennuksien ja kuurien viidakossa.

Pistetään treenaaminen halki, poikki ja pinoon ja karsitaan kaikki turha pois heti alkuun. Oletko valmis viimein panostamaan täysillä kaikkein tärkeimpään henkilöön elämässäsi, omaan itseesi?

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, sopii valmennus juuri sinulle:

 • Et ole liikkunut tavoitteellisesti (ehkä liikunta on jäänyt tauolle tai se ei ole aikaisemmin ollut sinun juttusi) ja haluat kerralla opetella syömään hyvin ja treenaamaan oikein.
 • Haluat polttaa rasvaa ja lisätä lihasmassaa, sekä muokata kehoasi tehokkaasti unelmoimaasi suuntaan, mutta et saa tehtyä sitä yksin vaan kaipaat ammattilaisen apua.
 • Haluaisit alkaa treenaamaan säännöllisesti ja haluaisit syödä niin, että se edistää ja tukee treeniäsi.
 • Haluat selkeyttä ja yksinkertaisuutta siihen valtavaan tiedonpaljouteen mitä treenistä ja ravinnosta on saatavilla.
 • Et ole tyytyväinen tämän hetkiseen lihaskuntoosi, kehonhallintaan tai liikkuvuuteen, ja haluat asiaan muutoksen.
 • Joudut miettimään usein mitä söisit, mitä ostaisit kaupasta, mitä tekisit ruoaksi tai ottaisit evääksi.
 • Olet yrittänyt aikaisemmin aloittaa liikkumiseen, mutta et ole saanut sitä tehtyä tai se on aina jäänyt alkuinnostuksen jälkeen.

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos tunnet olevasi hukassa toinen toistaan hienommilta kuulostavien valmennuksien ja kuurien viidakossa tai et saa itseäsi motivoitua liikkumaan ja syömään terveellisesti.

Olet ehkä jo hyvänpäivän tuttu lähisalisi kanssa, muttet silti oikein tiedä mitä siellä pitäisi oikeasti tehdä, jotta saisit näkyviä tuloksia aikaan. Syöt suurimman osan ajasta niin sanotusti "oikein", muttet silti ihan vielä ole saanut koostettua itsellesi toimivaa ruokavaliota.

Tässä valmennuksessa korjataan nuo asiat. Opit tekemään itsenäisesti yksinkertaiset harjoittelusarjat, jotka innostavat käymään salilla ja tuovat tuloksia. Sama koskee ruokavaliota, joka perustuu helppoon kotiruokaan.

Valmennuksen tarkoituksena ei ole pelkästään polttaa rasvaa ja tehdä kehostasi muodokas, vaan myös keskittyä luomaan lisää itsevarmuutta, löytämään itselle tärkeät syyt treenaamiselle ja ennen kaikkea voida hyvin.

Minulla ei ollut mitään mielikuvia millainen valmennus voisi olla. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tällaiseen osallistuin, mutta sen voin sanoa että todellakin kannatti. Tiputin painoa valmennuksen aikana 7-8kg ja vaatekoko pieneni yhdellä, ja joissakin vaatteissa jopa kahdella koolla. Notkoselästä johtuvat kivut ovat myös hävinneet kokonaan. Opin myös syömään terveellisesti ja minulle sopivalla tavalla. Myös treenaamisesta tuli osa arkea.


Erityisesti pidin ruokaohjeesta, sitä oli helppo noudattaa ja oli helppo keksiä erilaisia variaatioita syömiseen. Myös treenit oli todella mukavia ja oli kiva kun ohjelma vaihtui puolivälissä. Kehitysehdotuksia ei kauheasti tule mieleen. Suosittelisin todellakin valmennusta kaikille! Olen itse enemmän kuin tyytyväinen että tähän otin osaa. Voisin sanoa että tämä oli tämän vuoden paras juttu minulle, vaikka vuotta ei ole vielä edes kulunut puoliakaan.


Nano


Kiinteä ja muodokas maaliskuu 2019 -valmennuksen osallistuja

Valmennus vastasi aika pitkälti mielikuviani ja ruokavalio yllätti erittäin positiivisesti. Saavutin erinomaiset tulokset. Treeneistä palautui hyvin, ei turhaa hifistelyä ja nopeat, mutta tehokkaat treenit. Suosittelisin ehdottomasti muillekin ja olenkin jo suositellut. Mietin jopa mitä seuraavaksi haluan sinun tarjonnasta.

Vilma

Kiinteä ja muodokas maaliskuu 2019 -valmennuksen osallistuja

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • 8 viikon valmennuksen, jonka aikana parannat kuntoasi, saat lisää voimaa ja muotoja.
 • Tehokkaan treeniohjelman (3-4 salikertaa viikossa).
 • Tarkat ohjeet videomuodossa eri liikesarjoihin, jotta opit treenaamaan oikein ja saat parhaat mahdolliset tulokset.
 • Ruokavaliovalmennuksen, jonka on suunnitellut ravitsemusterapeutti. Myös vegaanit huomioitu.
 • Selkeät ohjeet kehonhuoltoon, joilla tehostat palautumistasi entisestään.
 • Herkullisia ja kiireiseen arkeen sopivia reseptejä.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Saat pitää kaikki valmennuksen materiaalit vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten voit kerrata niitä ja hyödyntää myös myöhemmin.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi!
 • Valmennuksen tuloksena muodokkaan ja kiinteän kehon, energisemmän olon ja tyytyväisyyden tunteen, saavuttaessasi tavoitteesi.
 • Valmentaja-Alisa on asiakaspalvelun kautta tavoitettavissa sähköpostitse, jos valmennuksen aikana herää kysyttävää.

Valmennus alkaa maanantaina 14.10.2019. Saat viikoittain 1-2 sähköpostia, joissa kerrotaan sen viikon valmennusmateriaaleista ja harjoituksista.

Suunnittelin valmennuksen niin, että pysyt varmasti kärryillä joka hetki. Sinun ei siis tarvitse panikoida, että tahti on liian kova tai jos kerran tai kaksi tulee esteitä niin heti tippuisi kärryiltä.

Tärkeintä on, että nautit tekemisestä, vaikka se ei joka hetki olisi helppoa. Valmennuksessa tähdätään nimenomaan pysyvään hyvään oloon, eikä turvauduta nopeisiin pikakuureihin. Treenaamista helpottaa se, että lähdet mukaan valmennukseen ja pääset näin seuraamaan valmiiksi suunniteltua polkua kohti tavoitteitasi!

Olen aina ollut ylipainoinen, niin sanottu ikuinen laihduttaja. Halusin viimein onnistua pudottamaan painoani pysyvästi ja siksi otin yhteyttä Alisaan.

Alisan valmennuksessa olen saanut takaisin liikunnan ilon, sekä oppinut syömään terveellisesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Valmennuksen aloitettuani oloni on parantunut huomattavasti.

Alisa on valmentajana ihanan positiivinen ja motivoiva; kun itseltä meinaa into loppua, niin Alisa auttaa jaksamaan ja innostumaan uudelleen! Alisan valmennettavana on myös helppo olla ja valmennus oli helppo sovittaa osaksi omaa arkea.

Bettina, 23 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Tästä sinä maksat osallistuessasi ja kaiken tämän saat:

Haluatko viimein saada näkyviä tuloksia kehossasi sekä kokea itsevarmuuden tunteen? Ja lopettaa jahkailun, että koska saat aloitettua liikkumisen ja löydettyä motivaation treeniin?

Haluan, että saat kaiken tämän sekä opit ylläpitämään tuloksia, kun olet päässyt tavoitteeseesi.

Valmennus on luotu myös siksi, että sinä voisit välttää ne virheet jotka minä tein ja, joita monet muut naiset tekevät tälläkin hetkellä.

Saat kerralla toimivan treeniohjelman ja ravintosuunnitelman. Enää ei tarvitse käyttää aikaa netistä asioiden etsimiseen. Kokeilemiseen ja erehtymiseen. Pahimmillaan se voi johtaa siihen, että teet kehollesi vuosien ajan vahinkoa, jonka korjaaminen kestää pitkään.

Voit tottakai ostaa myös valmennusta henkilökohtaisesti valmentajilta (minulta tai muilta). Rakensin tämän kokonaisuuden verkkokurssiksi, että voisin tarjota kaiken tiedon ja ohjeet ulottuvillesi mahdollisimman tehokkaasti.

Se ei tarkoita, että tämä valmennus olisi ilmainen. Jos hankkisit nämä tiedot minulta ja ravitsemusterapeutilta henkilökohtaisena valmennuksena niin maksaisit vähintään tämän kurssin arvon verran:

 • MAUKAS JA RAVINTEIKAS RAVINTO-OHJELMA JA -VALMENNUS (ARVO 495 €)

 • Opit syömään oikeaa ravintoa oikeaan aikaan ja ennen kaikkea riittävästi ja tavoitteitasi tukevasti. Unohda kituuttaminen, yletön rahkan syöminen ja juoksumatolla ravaaminen.
 • Saat käyttöösi ravitsemusterapeutin tekemän ruokavalion (perusruokavalio, sekä kasvissyöjän ja vegaanin versiot).
 • Opit tekemään terveellisiä valintoja myös juhlissa ja vapaa-ajalla, sekä koostamaan itse ravitsevia aterioita ja eväitä.
 • Valmiit ostoslistat kauppaan ja reseptejä joiden avulla pääset alkuun
 • TREENIOHJELMA JOKA TEHOAA JA JOTA ON MUKAVA TEHDÄ (ARVO 349 €)

 • Perusliikkeiden avulla saadaan harjoitettua suuria lihasryhmiä ja luotua tukeva pohja tulevaisuuden treeneille. Saliohjelma tehdään läpi 4 kertaa viikossa (3 kertaa, jos haluat ottaa kevyemmin).
 • Vaikka treeneissä keskitytäänkin niin sanottuun asian ytimeen, ei vaihtelevuutta ole unohdettu. Treenaamisesta ei tule tylsää.
 • Opit valmennuksen aikana tekemään tehokkaat perusliikkeet puhtaine tekniikoineen osaavan valmentajan, Alisan avulla. Ohjelma on suunniteltu siten, että saat mahdollisimman hyvät tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa, laadusta tinkimättä.
 • LEPÄÄMÄLLÄ JA OIKEALLA HUOLTAMISELLA NOTKEA JA ENERGINEN KEHO (ARVO 149 €)

 • Opit ymmärtämään tarvittavan levon merkityksen yhtenä optimaalisesti toimivan kehon osatekijänä. Paraskin treeni menee hukkaan jos ei lepää hyvin.
 • Opit treenaamaan kuormittamatta kehoasi liikaa, jolloin maksimoit myös tulokset.
 • Opit panostamaan uneen entistä paremmin. Ilman tiettyä unimäärää kroppasi ei kehity vaikka söisit ja treenaisit oikein.
 • Opit kuuntelemaan ja huoltamaan kehoasi entistä paremmin.
 • ÄLÄ ANNA MIELESI AIHEUTTAA MIELIPAHAA (ARVO 149 €)

 • Opit olemaan vertaamatta itseäsi muihin ja keskittymään ainoastaan omaan tekemiseen. Ole paras versio itsestäsi ja anna muiden keskittyä olemaan muita.
 • Opit sivuuttamaan sosiaalisen median luomat suorituspaineet ja lukemaan sitä rakentavammin.
 • Ymmärrät, että sosiaalisen median luoma kuva ihannevartalosta ei pidä yksiselitteisesti paikkaansa ja että hyväkuntoisimmatkaan kilpailijat eivät ole kisakunnossa vuoden ympäri.

Näiden arvo olisi yhteensä 1142 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 1142 euroa, vaan hinta on 29€ sunnuntaihin asti!

Lähde mukaan tänään sillä valmennus alkaa pian. Ryhdy tekemään tavoitteistasi totta vielä tänä syksynä!

Valmennuksen koko hinta on 39 € (normaalisti hinta on 129€)

Kyllä, maksat vain 39 € koko valmennuksesta.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Voit laskea, että maksat koko 8 viikon valmennuksesta vain alle euron päivässä. Mitä muuta yhtä hyödyllistä voit tehdä samalla hinnalla?

Hinta valmennukselle on 39 €

Kyllä, haluan aloittaa matkan kohti tehokasta treeniä, selkeitä ruokarutiineja ja pysyvää hyvää oloa!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta. Myös Smartum Saldo ja ePassi käyvät.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Miksi loin tämän valmennuksen ja miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Aloitellessani itsekseni treenaamista, olin aika hukassa syömisen kanssa, enkä myöskään osannut tehdä salilla oikeita asioita. Hain aktiivisesti tietoa netistä ravintoon ja treeniin liittyen, mutta hämmennyin suuren tietomäärän keskellä, enkä oikein tiennyt kenen sanomisiin ja tekemisiin luottaa.

Tuhlasin paljon aikaa tekemällä vääriä asioita, joista ei ollut oman kehitykseni kannalta juuri mitään hyötyä. Tavoitellessani lihasmassan kasvua ja rasvanpolttoa, en kuitenkaan osannut syödä tavoitettani tukevalla tavalla. Söin aivan liian vähän siihen nähden, mitä minun olisi tullut syödä saavuttaakseni tavoitteeni kohtuullisessa ajassa.

Mietittyäni pitkään valmentajan palkkaamista, päädyin lopulta sen tekemään, sillä ymmärsin että asiantuntevassa ohjauksessa saavutan tavoitteeeni vaivattomammin ja nopeammin.

Haluan nyt tarjota sinulle tämän saman mahdollisuuden, ettet laillani tuhlaisin aikaasi väärien asioiden tekemiseen. Siksi rakensin tämän valmennuksen, jotta voisin tarjota muillekin mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa tehokkaasti.

Halusin luoda jotain sellaista mitä olisin itse tarvinnut aloittaessani treenaamisen. Nyt sinulla on mahdollisuus välttää tekemäni harharetket ja saada juuri ne tulokset mitä haluat.

Jos haluat saavuttaa tavoitteesi ja ryhtyä tavoittelemaan muodokasta kroppaa sekä itsevarmaa oloa, lähde mukaan tähän valmennukseen.

Kyllä, haluan lähteä mukaan Kiinteä ja muodokas -valmennukseen
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta. Myös Smartum Saldo ja ePassi käyvät.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

8 viikkoa - mitä silloin tehdään? Tässä valmennuksen sisältö viikko kerrallaan.

 • Ennen valmennusta

  Saat ennen valmennusta muutaman tsemppiviestin, joissa vastataan usein kysyttyihin kysymyksiin ja annan vinkkejä, kuinka valmennukseen kannattaa valmistautua. Ei hätää! Tässä vaiheessa ei tarvitse tehdä mitään erityistä.

 • VIIKKO 1: Näin saat kiinteän ja muodokkaan kehon

  Saat uuden saliohjelman sekä ruokasuunnitelman. Molemmat keskittyvät yksinkertaisuuteen ja ovat tehty helpoiksi omaksua. Ne ovat silti suunniteltu niin, että saat varmasti tuloksia, kun vain seuraat ohjeita.

 • VIIKKO 2: Millainen ruokavalio saa sinut timmiin kuntoon ja mitä sinun pitää tietää siitä

  Viikolla kaksi keskitytään syventämään tietoutta ruokavaliosta ja miksi se on niin merkittävä tekijä kehon kiinteytyksen, lihasmassan ja rasvanpolton kannalta. Lisäksi saat tietopaketin ja vinkkejä arkiliikunnasta joka tukee salilla käymistä, mutta ei vaadi sinulta erityistä suorittamista.

 • VIIKKO 3: Miksi palautuminen ja uni on tärkeää kehityksen kannalta

  Tällä viikolla käydään läpi palautumisen merkitystä, minkä moni tahtoo unohtaa. Saat vinkkejä kehonhuoltoon ja nukkumiseen. Nämä auttavat sinua asettamaan kehosi sellaiseen tilaan, että saat varmasti tuloksia valmennuksen aikana.

 • VIIKKO 4: Näin ylläpidät treenirutiinia ja takaat tulokset

  Viikolla neljä käydään läpi tärkeitä asioita neljältä ensimmäiseltä viikolta. Lisäksi opit kuinka varmistat, että jatkossa et luista salitreeneistä vaan pidät motivaatiota yllä niin, että haluat lähteä salille.

 • VIIKKO 5: Uusi treeniohjelma: Näin jatkat kehittymistä

  Treeniohjelmaa vaihdetaan tässä välissä valmennusta, koska muuten keho ei saa tarpeeksi ärsykettä, jos samoja liikesarjoja toistetaan liian pitkään.

  Ohjelman lisäksi saat uusia tekniikkavideoita ja ohjeita treenaamiseen.

 • VIIKKO 6: Kuinka ajattelet itsestäsi lempeästi ja takaat sisäisen motivaation

  Tällä viikolla käydään läpi treenaamista, syömistä ja elämää sisäisten harjoitusten kautta.

  Lisäksi saat vinkkejä ravintoasioiden hifistelystä, kuten milloin palautusjuoma on tärkeä ja mitä se voi sisältää. Mitä ravintolisiä kannattaa syödä ja miksi. Ja millä ravintolisillä ei ole juurikaan merkitystä ja miksi hukkaat rahasi niihin.

 • VIIKKO 7: Miten syöt valmennuksen jälkeen ja varmistat, että tulokset pysyvät

  Saat vinkkejä, joilla voit hyödyntää valmennuksessa saatuja ruokaohjeita myös jatkossa. Tarkoitus on, että oppimasi asiat jäävät elämääsi pysyvästi ja hyödyt niistä myös tulevaisuudessa.

 • VIIKKO 8: Miten suunnittelet treenaamiseen valmennuksen jälkeen ja ylläpidät motivaatiota jatkossakin

  Kerron tällä viikolla kuinka voit hyödyntää saamiasi treeniohjelmia jatkossa ja mitä sinun pitää ottaa huomioon, että voit jatkaa kehittymistä.

 • BONUS

  Kerron jo tässä vaiheessa, että saat yhden bonusviikon. Tällä viikolla saat lisävinkkejä palautumiseen, joilla varmistat ettet ylirasita itseäsi.

Miltä kuulostaa? Oletko valmis hyppäämään mukaan 8 viikon seikkailuun ja nauttimaan sen jälkeen saavutetuista tuloksista ja muutoksista?

Kyllä, haluan mukaan valmennukseen!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta. Myös Smartum Saldo ja ePassi käyvät.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin:

 • q-iconTarvitseeko minun ostaa jonkinlaisia erikoistarvikkeita valmennuksen salitreenejä varten?

  Ei tarvitse. Treeneissä keskitytään tiukasti perusasioihin, ja ihan tavalliset saleilta löytyvät välineet riittävät mainiosti. Et tarvitse esimerkiksi kuminauhoja tai muuta sellaista.

 • q-iconOlen syönyt jo pitkään tiukan ruokavalion mukaan, mutta tuloksia ei tule. Pelkään lisätä ruoan määrää, etten lihoisi. Huomioidaanko tämä kurssilla?

  Tottakai. Valmennuksen ruokavaliolla et joudu kituuttamaan, vaan syöt tasaisesti sekä tarvittavan määrän hyvää ja ravinteikasta perusruokaa, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi ja tukee treeniä.

 • q-iconJos kohtaan haasteita valmennuksen aikana, mistä saan apua?

  Valmentaja-Alisan saa kiinni sähköpostitse asiakaspalvelun kautta valmennuksen aikana, joten et jää yksin kysymystesi kanssa. 

 • q-iconOlen pyrkinyt syömään vain vähän lihaa viime aikoina. Otetaanko tämä huomioon valmennuksessa?

  Kyllä otetaan, ruokavaliot huomioivat yleisimmät erityisruokavaliot, kuten vegaanit.

 • q-iconJoudunko ostamaan kurssia varten suuren määrän erilaisia lisäravinteita ja vitamiineja?

  Et joudu. Opetamme kurssilla perusasiat yleisimmin käytetyistä lisäravinteista, joita voit halutessasi lisätä ruokavalioosi kurssin aikana ja sen jälkeen.

 • q-iconOlen aina ollut huono nukkumaan. Pelkään, etten palaudu riittävästi valmennuksen treeneistä unenpuutteen vuoksi. Kannattaako minun silti osallistua?

  Kannattaa ehdottomasti. Saat kurssilla Alisan helpot täsmävinkit unenlaadun parantamiseen sekä rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa.

 • q-iconOlen treenannut salilla ennenkin, mutta pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Toki. Alisa näyttää valmennusmateriaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta osallistujat saavat parhaan hyödyn irti ohjelmasta.

Oletko valmis tekemään päätöksen? Hienoa, klikkaa nappia ja lähde mukaan tehokkaaseen valmennukseen ja ala tavoittelemaan muodokasta kehoa sekä tuloksellista treeniä.

Kyllä, olen valmis ja tartun tarjoukseen nyt!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta. Myös Smartum Saldo ja ePassi käyvät.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit lähettää viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@alisakyheroinen.fi

Nähdään valmennuksessa!