Kotitreenit kehonpainolla

Kehonpainolla tehtävillä treeneillä pidät kropan kunnossa tehokkaasti missä ikinä liikutkin; kotona, kesämökillä tai vaikka hotellihuoneessa reissun päällä. Jos siis kaipaat treeniltäsi ennen kaikkea vaivattomuutta, on kotitreenit juuri oikea valinta sinulle!

 • Lähde mukaan ja hoida treenit kätevästi oman kodin rauhassa.
 • Varaa paikkasi nyt ja aloita silloin kun sinulle parhaiten sopii.
 • Osallistu jo tänään ja ota ensimmäinen askel kohti energisempää oloa ja vahvempaa kehoa!

Kotitreenit kehonpainolla 49€

Kassalle

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat saavuttaa tiukemman ja kiinteämmän vartalon nopeasti, mutta järkevästi.

Moi! Olen Alisa, personal trainer ja fitness-urheilija.

Kovan kysynnän vuoksi halusin tuoda jokaisen ulottuville helpon sekä käytännöllisen, mutta silti tehokkaan tavan treenata. Moni arkailee salille menoa, tai yksinkertaisesti treenaisi mieluummin kotosalla kiireisen arjen vuoksi. Luomani treenit voit suorittaa missä vaan ja milloin vaan, ilman mitään ylimääräisiä vimputtimia.

Jos nyökyttelit edellistä kappaletta lukiessasi, lue eteenpäin! Kotitreenit kehonpainolla on vastaukseni sinulle, joka et tahdo käyttää turhaa aikaa salille menoon, vaan hyödynnät mieluummin matkoihin kuluvan ajan treenissäsi. Haluat maksimoida tulokset, mutta et koe voivasi panostaa syystä tai toisesta treeniin tällä hetkellä kuukausittaisen salimaksun verran, muista treenivermeistä puhumattakaan.

Luomani kokonaisuus on kiireisen unelma: voit suorittaa kolme treeniä viikossa sisältävän ohjelman läpi kerran tai kaksi, kuten itse parhaaksi koet, ja nauttia kohonneesta kunnosta ja kiinteämmästä kropasta kiitoksena tekemästäsi työstä. Treenit hoituvat niin kodin rauhassa kuin vaikka kesäisin mökillä, ja ne on helppo "pakata" mukaan myös matkalle. Kun lähdet mukaan, olet jo yhden askeleen lähempänä vahvempaa ja energisempää kehoa.

Oletko valmis viimein panostamaan täysillä kaikkein tärkeimpään henkilöön elämässäsi, omaan itseesi?

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, sopii valmennus juuri sinulle:

 • Haluat kiinteämmän ja vahvemman kehon, mutta et halua käydä salilla treenaamassa.
 • Olet tarpeeksi motivoitunut treenaamaan itseksesi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
 • Tavoitteenasi ei ole suuren lihasmassan kasvatus.
 • Et ole tyytyväinen tämän hetkiseen lihaskuntoosi, ja haluat asiaan muutoksen.
 • Olet kiireinen ja haluat optimoida treeniin käyttämäsi ajan.
 • Pystyt mahduttamaan viikkoaikatauluusi kolme (koti)treenikertaa.

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos arkesi on hektisen kiireistä, etkä halua käyttää turhaa aikaa salimatkoihin. Treenaat mieluusti yksin ja saat pidettyä motivaatiosi yllä parhaiten omassa rauhassa. Ehkä arastelet salille menoa, tai yksinkertaisesti mieluummin treenaat ohjelman mukaan, joka mahdollistaa treenin missä vain ja milloin vain!

Haluat paremman lihaskunnon ja energisemmän olon, ja olet valmis panostamaan kolmeen viikottaiseen treeniin omassa rauhassasi, hyvin ohjein.

Suosittelisin todellakin valmennusta kaikille! Olen itse enemmän kuin tyytyväinen että tähän otin osaa. Voisin sanoa että tämä oli tämän vuoden paras juttu minulle, vaikka vuotta ei ole vielä edes kulunut puoliakaan.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Kolme viikottaista treenikertaa sisältävän ohjelman.
 • Treeniohjelman, joka sisältää treenikerrat niin ylä- kuin alakropallekin, sekä erillisen cardio-treenin.
 • Tarkat ohjeet eri liikesarjoihin videoineen, jotta opit treenaamaan oikein ja saat parhaat mahdolliset tulokset.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Saat pitää kaikki valmennuksen materiaalit vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten voit kerrata niitä ja hyödyntää myös myöhemmin.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi!
 • Valmennuksen tuloksena kiinteämmän ja kireämmän kehon, energisemmän olon ja tyytyväisyyden tunteen, saavuttaessasi tavoitteesi.

Voit osallistua valmennukseen milloin vaan.

Tärkeintä on, että nautit tekemisestä, vaikka se ei joka hetki olisi helppoa - pidä tavoitteesi kirkkaana mielessäsi ja lähde valmennukseen mukaan itsesi vuoksi. Kotitreeneillä teet kunnosta huolehtimisesta entistäkin helpompaa!

Olen aina ollut ylipainoinen, niin sanottu ikuinen laihduttaja. Halusin viimein onnistua pudottamaan painoani pysyvästi ja siksi otin yhteyttä Alisaan.

Alisan valmennuksessa olen saanut takaisin liikunnan ilon, sekä oppinut syömään terveellisesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Valmennuksen aloitettuani oloni on parantunut huomattavasti.

Alisa on valmentajana ihanan positiivinen ja motivoiva; kun itseltä meinaa into loppua, niin Alisa auttaa jaksamaan ja innostumaan uudelleen! Alisan valmennettavana on myös helppo olla ja valmennus oli helppo sovittaa osaksi omaa arkea.

Bettina, 23 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Miksi osallistua?

Haluatko viimein saada näkyviä tuloksia kehossasi sekä kokea itsevarmuuden tunteen? Ja lopettaa jahkailun, että koska saat aloitettua liikkumisen ja löydettyä motivaation treeniin? Löydätkö itsesi usein surkuttelemasta peilin edestä, koska et vieläkään ole toteuttanut suunnittelemaasi elämäntapamuutosta?

Haluan, että saat kokea huikean itsevarmuuden tunteen, koska olet saavuttanut tavoitteesi. Saavutetut tulokset myös motivoivat ylläpitämään uutta kuntoa, joten jatkossa omasta hyvästä olosta huolehtiminen helpottuu!

Valmennus on luotu myös siksi, että sinä voisit välttää ne virheet jotka minä tein, ja joita monet muut naiset tekevät tälläkin hetkellä.

Saat kerralla toimivan treeniohjelman, joilla kiinteytät kroppaasi tehokkaasti ja aikaa säästäen kotoota käsin. Enää ei tarvitse käyttää aikaa netistä asioiden etsimiseen. Kokeilemiseen ja erehtymiseen. Pahimmillaan se voi johtaa siihen, että teet kehollesi vuosien ajan vahinkoa ja sen korjaaminen kestää pitkään.

Voit tottakai ostaa myös valmennusta henkilökohtaisesti valmentajilta (minulta tai muilta). Rakensin kokonaisuuden verkkomuotoon, että voisin tarjota kaiken tiedon ja ohjeet asiakkailleni mahdollisimman tehokkaasti.

Lähde mukaan tänään ja tee tavoitteistasi totta!

Valmennuksen koko hinta on nyt 49€

Kyllä, maksat vain 49€ koko valmennuksesta.

Huom! Saat pitää materiaalit vuoden osallistumisesta eteenpäin, joten ei haittaa, vaikka et pääsisi heti aloittamaan.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Voit laskea, että maksat koko 4 viikon valmennuksesta reilu kaksi euroa päivässä. Mitä muuta yhtä hyödyllistä voit tehdä parilla eurolla?

Hinta valmennukselle on 49€

Lähde mukaan jo tänään!

Kyllä, haluan treenata tehokkaasti ja kätevästi kotoa käsin!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Usein kysyttyjä asioita valmennuksesta ja vastauksia kysymyksiin.

 • q-iconTarvitseeko minun ostaa jonkinlaisia erikoistarvikkeita valmennuksen treenejä varten?

  Ei tarvitse. Treeneissä keskitytään tiukasti perusasioihin, ja pärjäät mainiosti jokaisesta kodista löytyvillä tarvikkeilla.

 • q-iconVoinko treenata ohjelman läpi halutessani kahdesti viikossa, eli tehdä 6 treeniä/vko?

  Voit halutessasi vetää ohjelman läpi kahdesti viikossa, omasta kuntotasostasi riippuen. 

 • q-iconOlen treenannut ennenkin, mutta pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Toki. Alisa näyttää valmennusmateriaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta osallistujat saavat parhaan hyödyn irti ohjelmasta.

Oletko valmis tekemään päätöksen? Hienoa, klikkaa nappia ja lähde matkalle kohti parempaa kuntoa oman kodin rauhasta käsin!

Varaa paikkasi tänään ja aloita treenit kohti energisempää oloa ja vahvempaa kehoa!

Kyllä, olen valmis ja tartun tähän tarjoukseen nyt
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen Instagramissa (@alisakyheroinen).

Tai voit lähettää viestiä osoitteeseen alisa.kyheroinen@gmail.com.

Nähdään valmennuksessa!