TREENIOHJELMAT

BOOTY WORKOUTS BASIC- treeniohjelma

Onko tavoitteenasi muokata pakaroista pyöreämmät ja timmimmät? BOOTY WORKOUTS BASIC- treeniohjelman avulla opit pakaroiden aktivoinnin ja oikeat suoritustekniikat, jotka ovat avain muodokkaisiin pakaroihin. Näillä tehokkailla treeneillä saat istumalihaksiisi voimaa ja muotoa!

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

BOOTY WORKOUTS PRO- treeniohjelma

Kaipaatko lisäboostia pakaratreeneihisi? BOOTY WORKOUTS PRO- treeniohjelman avulla nostat pakaratreenisi uudelle tasolle! Ohjelma on suunniteltu hieman kokeneemmille salitreenaajille, joiden tavoitteena on kasvattaa pakaroita tehokkaasti. BOOTY WORKOUTS PRO- treeniohjelmassa otetaan käyttöön uusia treenitapoja- ja tekniikoita joilla saadaan pakarat kasvamaan!

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

Workout with Alisa BASIC- treeniohjelma

Haluatko treenata tehokkaasti, mutta käytännöllisesti ja aikaa säästäen? Workout with Alisa BASIC- treeniohjelman avulla treenaat koko vartalon kerralla, 1-2 kertaa viikossa. Tämä super tehokas yksijakoinen treeniohjelma sopii niin aloittelijalle, kuin kokeneemmallekkin treenaajalle, joka haluaa optimoida ajankäyttöä, mutta saada silti maksimaalisen hyödyn irti treeneistä.

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

NEXT LEVEL- treeniohjelma

Onko tavoitteenasi kehonmuokkaus, lihasmassan kasvatus ja oman fysiikan kehittäminen? NEXT LEVEL- treeniohjelman avulla viet harjoittelusi aivan uudelle tasolle! Tämä nelijakoinen salitreeniohjelma on suunniteltu hieman kokeneemmille treenaajille, jotka kaipaavat uutta haastetta, haluavat kehittyä ja nähdä oikeasti tulosta.

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

KOTITREENIOHJELMAT

mini band workouts -treeniohjelma

Haluatko tehdä pakarapainotteisia, kuitenkin monipuolisesti kehittäviä treenejä helposti missä vain? MINI BAND WORKOUTS- treeniohjelman avulla treenaat kotonasi tai vaikka ulkona, sillä välineinä toimivat minikuminauhat. Jos tavoitteenasi on muokata pakaroita, kiinteyttää kroppaa ja kasvattaa lihaskuntoa, valitse MINI BAND WORKOUTS.

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

Kotitreenit kehonpainolla -treeniohjelma

Miltä tuntuisi, jos personal trainer kulkisi aina mukanasi ja sinulla olisi mahdollisuus treenata tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta? Tämän valmennuksen avulla se on mahdollista! Valmennus on sinua varten, jos käytät salimatkat mieluummin itse treenin tekemiseen ja motivoidut yksin - tai miksei vaikka kaverinkin kanssa - tehtävistä kotitreeneistä. 

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

VALMENNUKSET

10 WEEK CHANGE- verkkovalmennus

Haluatko lopettaa jatkuvan dieettaamisen ja jojoilun? 10 WEEK CHANGE valmennuksella muutat elämäntapasi pysyvästi terveellisemmiksi. Tässä valmennuskokonaisuudessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tehokas treeniohjelma, monipuolinen ruokavalio ja viikottaiset hyvinvointiin liittyvät aiheet vievät sinut kohti pysyvästi terveellisempiä elämäntapoja, vahvempaa sekä terveempää kehoa ja energistä oloa. Unohda turha kikkailu ja keskity perusasioihin, jotka oikeasti toimivat.

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN

Henkilökohtainen valmennus

Haluatko treenata yhdessä personal trainerin kanssa? Kaipaatko selkeitä, juuri sinulle suunniteltuja ohjelmia sekä tukea ja motivointia tavoitteesi saavuttamiseksi?

Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan aina juuri sinulle sopivaksi ja tavoitteitasi tukevaksi, jotta päästään parhaisiin tuloksiin. Oli tavoitteesi siis mikä vain, henkilökohtainen valmennus sopii sinulle varmasti. Treenit pidetään Helsingissä, mutta henkilökohtainen valmennus on mahdollista toteuttaa myös etänä.

LUE LISÄÄ

RUOKAVALIOT

DIET

Haluatko rasvanpolttoa tukevan ruokavalion, jolla saat varmasti tulosta? Valitse DIET. Diet on suunniteltu kiinteytymiseen ja rasvanpolttoon. Yhdistä DIET treeniohjelmaan ja maksimoit tulokset!

OSTAN DIET RUOKAVALION

BALANCE

Haluatko energisen ja kevyen olon? Haluatko terveellisen ja monipuolisen ruokavalion, jota on helppo noudattaa? Jos tavoitteesi on voida hyvin, olla energinen ja virkeä ympäri vuoden, valitse BALANCE. Yhdistä BALANCE treeniohjelmaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi!

OSTAN BALANCE RUOKAVALION

GROW

Tavoitteena lihaskasvu? Jos tavoittelet suurempaa lihasmassaa, mutta et halua ylimääräista rasvaa kroppaasi, valitse GROW. Tämä ruokavalio on rakennettu tukemaan lihaskasvua järkevällä tavalla, jotta vältytään ”bulkille” tyypilliseltä rasvan lisääntymiseltä lihasmassan kasvun yhteydessä. Maksimoi tuloksesi oikeanlaisella ja terveellisellä ruokavaliolla. Yhdistä GROW treeniohjelmaan tulosten maksimoimiseksi!

OSTAN GROW RUOKAVALION

Haluatko saada muodokkaan ja kiinteän kehon, energisemmän olon ja tyytyväisyyden tunteen, saavuttaessasi tavoitteesi?

Klikkaa nappia, jätä sähköpostiosoitteesi ja kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksista, kirjoituksista ja vinkeistä.

KYLLÄ, HALUAN TIETÄÄ LISÄÄ!

privacy En jaa tietojasi tai lähetä sinulle spämmiä.