Unelmien pakarat treeniohjelma

49 €

Kassalle

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat muokata pakaroistasi vahvat ja kiinteämmät

Moi! Olen Alisa, personal trainer ja fitness-urheilija.

Kovan kysynnän vuoksi halusin tuoda jokaisen ulottuville tehokkaan salitreeniohjelman, jolla muokkaat pakaroistasi vahvat sekä muodokkaat ja taklaat istumisesta johtuvat jumit. Moni haikailee muodokkaiden ja vahvojen pakaroiden perään, muttei tiedä mitä tehdä saavuttaakseen haluamansa tulokset.

Jos nyökyttelit edellistä kappaletta lukiessasi, lue eteenpäin! Unelmien pakarat -salitreeniohjelma on sinulle, joka haluat kaiken istumisen vastapainoksi treenata itsellesi vahvan ja muodokkaan takapuolen. Samalla pääset nauttimaan muistakin vahvojen pakaroiden tarjoamista eduista, kuten vähentyneistä selkäongelmista sekä paremmasta ryhdistä.

Luomani treeniohjelma sisältää kaksi pakaratreeniä, jotka voit suorittaa 1-2 kertaa viikossa yhteensä 6 viikon ajan. Voit myös täydentää tällä pakaratreeniohjelmalla kokonaisvaltaista treeniohjelmaa.

Kun lähdet valmennukseeni mukaan, olet jo yhden askeleen lähempänä vahvempia ja muodokkaampia pakaroita, sekä energisempää oloa!

Oletko valmis viimein panostamaan täysillä kaikkein tärkeimpään henkilöön elämässäsi, omaan itseesi?

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, sopii valmennus juuri sinulle:

 • Haluat kiinteämmät ja vahvemmat pakaralihakset, muttet tiedä kuinka treenata saavuttaaksesi kunnon tuloksia.
 • Olet tarpeeksi motivoitunut noudattamaan ammattilaisen sinulle tekemää saliohjelmaa 6 viikon ajan.
 • Tavoitteenasi on kasvattaa pakaralihastesi kokoa.
 • Et ole tyytyväinen pakaroidesi tämän hetkiseen ulkomuotoon , ja haluat asiaan muutoksen.
 • Pystyt mahduttamaan viikkoaikatauluusi 2 salitreenikertaa pakaratreeniä varten.

Tämä valmennus on juuri sinulle, joka haaveilet vahvemmista ja muodokkaammista pakaroista, muttet tiedä miten saavuttaa kunnon tuloksia. Ehkä kärsit myös istumisen aiheuttamista selkäjumeistä, eikä ryhtisikään ole paras mahdollinen.

Haluat paremman lihaskunnon ja energisemmän olon, ja olet valmis aloittamaan tehokkaan treeniin salilla, hyvin ohjein.

Suosittelisin todellakin valmennusta kaikille! Olen itse enemmän kuin tyytyväinen että tähän otin osaa. Voisin sanoa että tämä oli tämän vuoden paras juttu minulle, vaikka vuotta ei ole vielä edes kulunut puoliakaan.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Kuusi viikkoa kestävän treeniohjelman, jolla muokkaat pakaroistasi vahvat ja pyöreät.
 • Tarkat ohjeet eri liikesarjoihin videoineen, jotta opit treenaamaan oikein ja saat parhaat mahdolliset tulokset.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Saat pitää kaikki valmennuksen materiaalit vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten voit kerrata niitä ja hyödyntää myös myöhemmin.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi!
 • Valmennuksen tuloksena kiinteämmät, muodokkaammat ja ennen kaikkea vahvemmat pakaralihakset, ja tyytyväisyyden tunteen, saavuttaessasi tavoitteesi.

Voit osallistua valmennukseen koska tahansa.

Tärkeintä on, että nautit tekemisestä, vaikka se ei joka hetki olisi helppoa - pidä tavoitteesi kirkkaana mielessäsi ja lähde valmennukseen mukaan itsesi vuoksi. Kun panostat kehon suurimpiin lihaksiin, huolehdit samalla myös selkäsi terveydestä ja vaikutat positiivisesti ryhtiisi!

Olen aina ollut ylipainoinen, niin sanottu ikuinen laihduttaja. Halusin viimein onnistua pudottamaan painoani pysyvästi ja siksi otin yhteyttä Alisaan.

Alisan valmennuksessa olen saanut takaisin liikunnan ilon, sekä oppinut syömään terveellisesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Valmennuksen aloitettuani oloni on parantunut huomattavasti.

Alisa on valmentajana ihanan positiivinen ja motivoiva; kun itseltä meinaa into loppua, niin Alisa auttaa jaksamaan ja innostumaan uudelleen! Alisan valmennettavana on myös helppo olla ja valmennus oli helppo sovittaa osaksi omaa arkea.

Bettina, 23 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Miksi osallistua?

Haluatko viimein saada näkyviä tuloksia kehossasi sekä kokea itsevarmuuden tunteen? Oletko siis valmis lopettamaan jahkailun ja aloittamaan liikkumisen sekä löytämään treenimotivaation? Löydätkö itsesi usein surkuttelemasta peilin edestä, koska et vieläkään ole toteuttanut suunnittelemaasi muutosta?

Haluan, että saat kokea huikean itsevarmuuden tunteen, koska olet saavuttanut tavoitteesi. Saavutetut tulokset myös motivoivat ylläpitämään uutta kuntoa, joten jatkossa omasta hyvästä olosta huolehtiminen helpottuu!

Valmennus on luotu myös siksi, että sinä voisit välttää ne virheet jotka minä tein, ja joita monet muut naiset tekevät tälläkin hetkellä.

Saat kerralla toimivan treeniohjelman, joilla kiinteytät ja vahvistat pakaroitasi tehokkaasti salitreenin avulla. Enää ei tarvitse käyttää aikaa netistä asioiden etsimiseen. Kokeilemiseen ja erehtymiseen. Pahimmillaan se voi johtaa siihen, että teet kehollesi vuosien ajan vahinkoa ja sen korjaaminen kestää pitkään.

Voit tottakai ostaa myös valmennusta henkilökohtaisesti valmentajilta (minulta tai muilta). Rakensin kokonaisuuden verkkomuotoon, että voisin tarjota kaiken tiedon ja ohjeet asiakkailleni mahdollisimman tehokkaasti.

Lähde mukaan tänään ja ryhdy tekemään tavoitteistasi totta!

Valmennuksen koko hinta on 49€

Kyllä, maksat vain 49 € koko valmennuksesta.

Huom! Saat pitää materiaalit vuoden osallistumisesta eteenpäin, joten ehdit varmasti käydä ne läpi.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Hinta valmennukselle on 49 €

Kyllä, haluan treenata pakaroistani vahvat ja muodokkaat!
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.
 • Voit ostaa nyt ja aloittaa myöhemmin, silloin kun sinulle sopii.

Usein kysyttyjä asioita valmennuksesta ja vastauksia kysymyksiin.

 • q-iconTarvitseeko minun ostaa jonkinlaisia erikoistarvikkeita valmennuksen treenejä varten?

  Tarvitset ainoastaan (lähes jokaiselta salilta löytyvän) kuminauhan ennen varsinaista treeniä tehtävän alkulämmittelyn tekemiseen. 

 • q-iconVoinko treenata ohjelman läpi halutessani kahdesti viikossa, eli tehdä 4 treeniä/vko?

  Unelmien pakarat -salitreeniohjelma sisältää kaksi erilaista treenikertaa, jotka voit halutessasi tehdä läpi 2 kertaa viikossa.

 • q-iconOlen treenannut ennenkin, mutta pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Toki. Alisa näyttää valmennusmateriaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta osallistujat saavat parhaan hyödyn irti ohjelmasta.

 • q-iconMinulla on jo olemassa koko kropan salitreeniohjelma, mutta haluaisin keskittyä enemmän pakaroihin. Miten menettelen treenien kanssa?

  Unelmien pakarat -salitreeniohjelma sopii hyvin tehtäväksi koko kropan treeniohjelman rinnalle. Näin ollen voit tehdä pakaratreenit läpi kerran viikossa ja koko kropan ohjelman omaan tahtiisi esimerkiksi kaksi kertaa viikossa.

Oletko valmis tekemään päätöksen? Hienoa, klikkaa nappia ja lähde matkalle kohti unelmiesi pakaroita!

Varaa paikkasi jo tänään!

Kyllä, olen valmis ja tartun tähän tarjoukseen nyt
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.
 • HUOM! Materiaalit säilyvät käytössäsi vuoden ajan ostosta, joten voit ostaa nyt ja aloittaa kun sinulle sopii.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen Instagramissa @alisakyheroinen tai sähköpostitse asiakaspalvelu@alisakyheroinen.fi.

Nähdään valmennuksessa!