Workout with Alisa BASIC 49€

KASSALLE

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat saavuttaa vahvemman ja kiinteämmän vartalon ammattilaisen tehokkailla, mutta helposti omaksuttavilla ohjeilla.

Moi! Olen Alisa, personal trainer ja fitness-urheilija.

Kovan kysynnän vuoksi halusin tuoda jokaisen ulottuville helpon sekä käytännöllisen, mutta silti tehokkaan tavan treenata. Tämä yksijakoinen treeniohjelma sisältää kaksi erilaista kokovartalon salitreeniä sekä vatsalihastreenin. Workout with Alisa BASIC sopii aloittelijalle, mutta toimii myös kokeneemmalle treenaajalle, joka haluaa optimoida ajankäyttöä salilla ja saada silti treeneistä maksimaalisen hyödyn irti.

Workout with Alisa BASIC sopii siis monelle! Tällä ohjelmalla voit treenta kerran tai kaksi viikossa, tai kokeneempana treenaajana voit halutessasi yhdistää sen toiseen kohdennetumpaan ohjelmakokonaisuuteen, esimerkiksi Unelmien pakarat -saliohjelmaan.

Kun lähdet valmennukseeni mukaan, olet jo yhden askeleen lähempänä vahvempaa ja energisempää kehoa.

Oletko valmis viimein panostamaan täysillä kaikkein tärkeimpään henkilöön elämässäsi, omaan itseesi?

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, sopii valmennus juuri sinulle:

 • Haluat kiinteämmän ja vahvemman kehon ja voit käydä salilla treenaamassa kerran tai kahdesti viikossa.
 • Tavoitteenasi on lihasmassan kasvatus ja lihasvoiman kasvattaminen tai kiinteytyminen.
 • Et ole tyytyväinen tämän hetkiseen lihaskuntoosi, ja haluat asiaan muutoksen.
 • Kaipaat treenaamiseen selkeyttä ja ammattilaisen tekemää harjoitusohjelmaa.

Tämä valmennus on juuri sinulle, olit sitten aloitteleva salitreenaaja tai jo kokeneempi, joka etsii itselleen takuuvarmasti toimivaa perusohjelmaa.

Haluat paremman lihaskunnon ja energisemmän olon, ja olet valmis panostamaan yhteen-kahteen viikottaiseen salitreeniin, ammattilaisen tekemin ohjein. Kaipaat treenaamiseen selkeyttä, ja haluat päästä näkyviin tuloksiin!

Suosittelisin todellakin valmennusta kaikille! Olen itse enemmän kuin tyytyväinen että tähän otin osaa. Voisin sanoa että tämä oli tämän vuoden paras juttu minulle, vaikka vuotta ei ole vielä edes kulunut puoliakaan.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Yksijakoisen salitreeniohjelman, jolla voit treenata 1-2 kertaa viikossa.
 • Tarkat ohjeet eri liikesarjoihin videoineen, jotta opit treenaamaan oikein ja saat parhaat mahdolliset tulokset.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Saat pitää kaikki valmennuksen materiaalit vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten voit kerrata niitä ja hyödyntää myös myöhemmin.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi!
 • Valmennuksen tuloksena kiinteämmän ja kireämmän kehon, energisemmän olon ja tyytyväisyyden tunteen, saavuttaessasi tavoitteesi.

Voit osallistua valmennukseen koska tahansa.

Tärkeintä on, että nautit tekemisestä, vaikka se ei joka hetki olisi helppoa - pidä tavoitteesi kirkkaana mielessäsi ja lähde valmennukseen mukaan itsesi vuoksi. Selkeällä, ammattilaisen laatimalla salitreeniohjelmalla teet kunnosta huolehtimisesta entistäkin helpompaa!

Olen aina ollut ylipainoinen, niin sanottu ikuinen laihduttaja. Halusin viimein onnistua pudottamaan painoani pysyvästi ja siksi otin yhteyttä Alisaan.

Alisan valmennuksessa olen saanut takaisin liikunnan ilon, sekä oppinut syömään terveellisesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Valmennuksen aloitettuani oloni on parantunut huomattavasti.

Alisa on valmentajana ihanan positiivinen ja motivoiva; kun itseltä meinaa into loppua, niin Alisa auttaa jaksamaan ja innostumaan uudelleen! Alisan valmennettavana on myös helppo olla ja valmennus oli helppo sovittaa osaksi omaa arkea.

Bettina, 23 v.

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Lähde mukaan tänään ja ryhdy tekemään tavoitteistasi totta!

Valmennuksen koko hinta on nyt 49 €

Kyllä, maksat vain 49 € koko valmennuksesta.

Saat pitää materiaalit vuoden osallistumisesta eteenpäin, joten ehdit varmasti käydä ne läpi.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Hinta valmennukselle on nyt 49 €

Kyllä, haluan treenata selkeällä, ammattilaisen laatimalla salitreeniohjelmalla
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Usein kysyttyjä asioita valmennuksesta ja vastauksia kysymyksiin.

 • q-iconTarvitseeko minun ostaa jonkinlaisia erikoistarvikkeita valmennuksen treenejä varten?

  Ei tarvitse. Treeneissä keskitytään tiukasti perusasioihin, ja perus kuntosaleilta löytynee suurin osa valmennukseen tarvittavista välineistä ja laitteista. 

 • q-iconVoinko treenata ohjelman läpi halutessani kahdesti viikossa, eli tehdä 2 treeniä/vko?

  Voit halutessasi vetää ohjelman läpi kahdesti viikossa, omasta kuntotasostasi riippuen. 

 • q-iconOlen treenannut ennenkin, mutta pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Toki. Alisa näyttää valmennusmateriaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta osallistujat saavat parhaan hyödyn irti ohjelmasta.

 • q-iconVoinko yhdistää ohjelman toiseen, kohdennetumpaan saliohjelmaan?

  Toki, Workout with Alisa BASIC sopii mainiosti yhteen esimerkiksi erillisen pakaralihaksien vahvistamiseen tarkoitetun ohjelman kanssa, kuten Unelmien pakarat. Muista kuitenkin riittävä lepo, jotta palaudut treeneistä.

Oletko valmis tekemään päätöksen? Hienoa, klikkaa nappia ja lähde matkalle kohti parempaa kuntoa ja energisempää oloa!

Kyllä, olen valmis ja tartun tähän tarjoukseen nyt
 • Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun eli voit kokeilla valmennusta rauhassa. Jos se ei sovi sinulle niin laitat vain viestiä ja palautamme rahasi.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen Instagramissa @alisakyheroinen tai voit lähettää viestiä osoitteeseen alisa.kyheroinen@gmail.com.

Nähdään valmennuksessa!